Universele uiting van spiritualiteit

Het dragen van je armband laat iedereen zien hoe vastbesloten je bent om persoonlijke levensdoel te bereiken. Het is een wens die iedereen kan begrijpen, ongeacht religie. In feite hebben koordarmbanden in veel religies een spiritueel belang. Aangenomen wordt dat ze in de eerste eeuw na Christus zijn gedragen door christenen in Antiochië om trots hun geloof te verkondigen. Hindoes dragen traditioneel een Kavala van rood koord als teken van hun geloof. De volgelingen van Kabbalah, een oude vorm van Judaïsme die zich bezighoudt met de mysteries van de kosmos, dragen ook armbanden van rood koord.

Deze koordarmbanden zijn ook nauw verweven met de yoga-levensstijl. Yogi’s dragen de kleurrijke armbanden om positieve energie aan te moedigen en hun leven te vullen met harmonie en balans. Ze geloven dat het dragen van de armbanden je gevoel van welzijn kan verbeteren en je karakter kracht kan geven.

Een herinnering aan bezieling

Als je je Boeddhistische Good Luck-armbanden draagt, herinneren ze je constant aan de doelen die jij in jouw leven hebt gesteld en vullen je met energie en enthousiasme als je je ontmoedigd voelt. Door de krachtige boodschap van positieve energie van de armband te onthouden, kun je de motivatie vinden om veel dingen in je leven te bereiken. Je raakt er stellig van overtuigd dat je, door je op een eenvoudige en directe manier op je doelen te concentreren, jij je positieve energie optimaal kunt benutten. Geluksarmbanden zijn krachtige symbolen van balans, harmonie en vertrouwen. Ze kunnen je geluk brengen en je enthousiasme vergroten om je leven op een positieve, rustige en energieke manier te leven.

buddhist lucky bracelet - red

Positieve psychische energie

Iedereen die een yoga levensstijl volgt, identificeert zich op een bepaalde manier met het Indiase cultuur & religie: het lichaam heeft verschillende gebieden van positieve psychische energie die bekend staan als chakra’s. Sinds de oudheid geloven mystieke yogi’s dat chakra’s draaiende bundels energie zijn die zich in de wervelkolom bevinden. De chakra’s werden geassocieerd met de verschillende kleuren die een stimulerend effect hadden. Er wordt verondersteld dat er in totaal zeven chakra’s zijn die elk wordt weergegeven door een kleur. Door geluksarmbanden in individuele kleuren te dragen, stimuleer je elk specifiek chakra om harmonie en balans te bereiken.

Hoe je jouw Boeddhistische geluksarmbanden kiest

Als je je Boeddhistische Good Luck-armbanden om je pols draagt, vallen ze je altijd op. Ze herinneren je constant aan je doelen in het leven en dienen om je te vullen met energie en enthousiasme als je je ontmoedigd voelt. Door de krachtige boodschap van positieve energie van de armband te onthouden, kun je de motivatie vinden om veel dingen in je leven te bereiken. Je raakt er stellig van overtuigd dat je, door je op een eenvoudige en directe manier op je doelen te concentreren, jij je positieve energie optimaal kunt benutten. Geluksarmbanden zijn krachtige symbolen van balans, harmonie en vertrouwen. Ze kunnen je geluk brengen en je enthousiasme vergroten om je leven op een positieve, rustige en energieke manier te leven.

Buddhist Lucky Bracelets

Om welke pols draag je jouw geluksarmband?

Boeddhisten geloven dat de linkerkant van het lichaam van groter belang is dan de rechterkant, omdat deze het dichtst bij je hart ligt, dat op zijn beurt het toegangspunt voor je ziel of geest vormt. Aan de linkerkant van je lichaam ontvang je geschenken zoals geluk, voorspoed en energie. Het dragen van je geluksarmbanden om je linkerpols zou de krachtige stroom positieve energie naar je toe moeten vergroten.

Geluksarmbandjes van Lovely Yogi

Wij houden van de symboliek en energie van boeddhistische geluksarmbanden. Onze prachtige collectie kleurrijke armbanden is geïnspireerd op de vreedzame filosofie van het boeddhisme. Koop jouw boeddhistische geluksarmbanden bij Lovely Yogi en ontdek hoe hun kleurbetekenissen jou kunnen helpen jouw dagelijks leven te verrijken. Met jouw aankoop ondersteun je tevens Save Tibet.

Buddhist Lucky Bracelet - red