Welkom bij Lovely Yogi

In ons drukke bestaan is het vaak zoeken naar de juiste balans. Er zit maar een beperkt aantal uur in een week en soms voelt het alsof je wordt geleefd.

Onevenwichtige en ongezonde gewoonten en gedachten kunnen ervoor zorgen dat je als persoon niet goed in je vel komt te zitten. En kan voor zowel geestelijke als lichamelijke klachten zorgen.

Hoe krijg je weer grip op jouw leven en leidt je het leven zoals jij dat graag zou willen in aandacht, liefde en compassie voor jezelf, de ander en al het moois dat moeder aarde ons biedt.

Yogi lifestyle

Om tot een meer gebalanceerd leven te komen waarin bewuste aandacht centraal staat, is het vaak nodig om jouw levensstijl aan te passen. Wij willen jou helpen met het invulling te geven aan een evenwichtige levensstijl.

Gezond en lekker eten, regelmatig bewegen, een juist balans tussen werk en ontspanning en een goede nachtrust is essentieel om tot balans te komen.

Bij ons draait het om vrijheid, persoonlijke groei, aandacht voor ons lichaam en onze gezondheid, genieten van kleine dingen en af een toe een moment van rust voor onszelf. Balans.

Gezonde voeding, yoga, mindfulness en meditatie zijn voor ons belangrijke methoden om in balans te komen. Daarnaast zijn we graag in de natuur.

Lovely Yogi

Via Lovely Yogi bieden wij jou een verscheidenheid van producten aan die aansluiten bij deze levensstijl. Een levensstijl waarin jij je lekker voelt. Deze producten vormen een perfecte weerspiegeling van waar jij voor staat en wat jij belangrijk vindt! Ze herinneren je aan datgene dat centraal staat in jouw leven en brengen jou op het pad dat speciaal voor jou bedoeld is.

De tagline van Lovely Yogi is dan ook ‘live your yogi lifestyle’.

We hopen dat je evenveel plezier beleeft aan jouw aankoop en dat je tevreden zult zijn met onze klantenservice.

Oh ja, niet onbelangrijk, met jouw aankoop ondersteun je de organisatie Free Tibet.

yoga #mindfulness #meditation #innerbeauty #goodvibes #freedom #love #tibet

Namaste,
Team Lovely Yogi